Tuesday, 3 April 2012

Assalamualaikum readers yang dikasihi sekalian. Hari ni kawe nak cakap pasal makanan. Nampak tak picture kat atas tuh? Pernah tak kalian semua dengar?? Aku pun tak pernah dengar gak sebelum ni sampai la sorang member aku bawak aku pi makan kat sana. Yang aku pi ni kat seksyen 7, dekat-dekat dengan area jakel tu. 

Member aku cakap fast food ni masih baru lagi, jadi masih ramai yang tidak mengetahui tentang Jerry's nih. So, aku pun order la burger ayam satu. Nama spesifiknya aku tak berapa nak ingat so aku panggil burger ayam jo lah. Haha. Da sampai burger tu kat depan aku, alangkah terkezutnya aku melihat size burger itu #bunyicengkerik jap. Haha. Bole dikatakan dua kali ganda burger mcD size nya. Tapi serious aku cakap puas hati cuma aku tak bole nak habiskan oleh kerana kapasiti perut aku yang kecil. Tapi sayang aku lupa lak nak snap pic burger tu, kalau tak da boleh aku tunjuk kat korang. 

Baiklah, pertemuan kita sampai di sini saja. Papehal aku bertandang kat sini lagi. Chiao chi chioa.. Assalamualaikum :D

Assalamualaikum readers sekalian, its been a long time since i left my blog. Da ku sapu bersih laman-laman blog ku yang bersawang nih. Haha. Entri kali ni takde la bombastik sangat. Just nak tunjuk kad Touch 'n Go aku ni ha. Tengok kat sebelah kiri korang. Amacam? Tu aku tengah main chak-chak dengan korang okay. Mohon balas chak-chak aku tuh. haha. Okay sekian assalamualaikum 

;;