Friday, 27 January 2012

Speed Dial


As-salam dan salam sejahtera kepada readers sekalian. Kali ni i nak post entri pasal speed dial. Korang semua mesti tau kan apa itu speed dial, so tak perlu la i nak terang kan lg. Hehe. Bukan apa, tetibe lak bole terfikir kalau tetibe i eksiden..macam mana la orang disekeliling yang dtg nak tolong i tu nak contact family i. I tak mintak benda ni berlaku, yela manalah tau malang tidak berbau kan. Anything can happen right? Jadi apa yg i cuba sampai kan adalah, set your relatives number and make it as speed dials. Senang nanti kalau jadi apa2. Tapi kalau phone tu bom terbabom nak buat mcm mana kan.. Okay lah, sampai di sini sje entri i kali ni. Sekian Assalamualaikum :)

0 comments:

Post a Comment